Wat zijn de prijzen van zonnescreens?

Zonnescreens zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Elk huis heeft wel een moment dat de zon fel door het voor of achterruit schijnt, recht in uw ogen. Dit kan voor vervelende situaties zorgen. Zeker als de zon uw zicht op uw computerscherm belemmerd, wanneer u net bezig bent met belangrijke zaken te regelen. Om die situaties te voorkomen, nemen vele mensen een zonnescreen. Maar wat kosten zonnescreens precies? Deconation geeft u een overzicht van de mogelijkheden

Prijzen van screens

De prijzen van een zonnescreen zijn erg verschillend en hangen af van welk soort screen u wilt gebruiken, de grootte, de manier van bedienen, de verkoper en wie het aanbrengt. Tevens hebben sommige screens een speciale werking. Zo zijn sommigen misschien bestand tegen harde winden en anderen weer tegen veel regen. Omdat het zo verschillend is, kunnen wij u niet voorzien van de precieze prijs van bepaalde zonnescreens. Daarom hebben wij besloten u een gemiddelde prijsindicatie te geven.

Prijzen op maat

Van een aantal van de meeste gebruikte maten hebben wij de prijs alvast voor u uitgezocht.

  • Voor een zonne screen van 80 cm hoog en 60 cm breed betaald u al snel € 200 euro
  • 150 cm hoog x 75 cm breed wordt al snel € 230 euro
  • 200 cm hoog x 150 cm breed wordt al snel € 300 euro

Extra kosten voor de bediening

Voor de bediening zijn ook extra prijzen. Deze prijzen komen bovenop de prijzen van de maat.

  • Een oogwindwerker, beter bekend als een Zonnescreen met handslinger kost gemiddeld € 30 euro meer.
  • Elektrisch kost gemiddeld € 160 euro meer
  • Elektrisch met afstandsbediening kost gemiddeld € 230 euro meer.

Hoe veel kost het installeren van een Zonnescreen?

De prijs van het installeren van een Zonne screen is net als de rest van de prijs erg afhankelijk. Belangrijke factoren voor deze prijs zijn: Het soort Zonne screen, de bediening en welke specialist u ermee helpt. Hierdoor liggen de montages voor shutters met handbediening lager dan die van een knikarmscherm met elektrische afstandsbediening.

Gemiddeld liggen de prijzen voor de montage tussen de € 50 en de € 200 euro. Als u dan meerdere schermen wilt laten plaatsen, kunt u proberen te onderhandelen. Hierdoor kunnen de kosten vele malen lager worden.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen on montagekosten te besparen, door het zelf te doen. Hiervoor bent u naast de nodige gereedschappen en de screen geen geld meer kwijt. Wel zal dit een aardig tijdrovende klus worden.

Contact?

Wilt u advies voor welk soort screen bij u past? Of heeft u al één in gedachten en zoekt u iemand die hem kan monteren? Neem dan contact op met een zonscreen expert bij u in de buurt. Mirbvba zonwering helpt u graag aan advies op maat. Het zonweringsbedrijf Mirbvba is naast zonnescreens specialist in rolluiken en knikarmschermen.

Comments are closed.